“Ομηρία” της Νιγηρίας στη Λιβύη καταγγέλλει πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

 “Ομηρία” της Νιγηρίας στη Λιβύη καταγγέλλει πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας Γουίλιαν Τροστ-Εκόνγκ κατήγγειλε πως η αποστολή της Νιγηρίας έμεινε εγκλωβισμένη σε εγκαταλελειμμένο  αεροδρόμιο της Λιβύης για δώδεκα ώρες. Οι Νιγηριανοί ταξίδεψαν στη Λιβύη για την αναμέτρηση των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ταλαιπωρήθηκαν από τις τοπικές αρχές.

Όπως ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, η πτήση τους προσγειώθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης, χωρίς τροφή και νερό.

«Συγκεκριμένα ο Τρόοστ-Έκονγκ έγραψε στο Twitter: «12+ ώρες σε ένα παρατημένο αεροδρόμιο στη Λιβύη αφότου το αεροπλάνο μας εξετράπη της πορείας του κατά την κατάβαση. Η κυβέρνηση της Λιβύης ακύρωσε την εγκεκριμένη προσγείωσή μας στη Βεγγάζη χωρίς λόγο. Κλείδωσαν τις πύλες του αεροδρομίου και μας άφησαν χωρίς σήμα στο κινητό, φαγητό ή κάτι πόσιμο. Μόνο και μόνο για να παίξουν mind games.

Με αυτού του είδους τη συμπεριφορά, ας τους αφήσουμε να πάρουν τους βαθμούς. Δεν θα δεχθούμε να ταξιδέψουμε πουθενά οδικώς γιατί ακόμη και με Ασφάλεια δεν θα είμαστε ασφαλείς. Μπορούμε να φανταστούμε σε τι σόι ξενοδοχείο θα μας έστελναν και τι φαγητό θα τρώγαμε εάν συνεχίζαμε.

Σεβόμαστε τους εαυτούς μας και σεβόμαστε και τους αντιπάλους μας όταν είναι φιλοξενούμενοι στη Νιγηρία. Λάθη μπορούν να συμβούν αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο»

Σχετικά Άρθρα