Δράμα: 41χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πνευμονολόγο στο ιατρείο- “Πάγωσα…”

 Δράμα: 41χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πνευμονολόγο στο ιατρείο- “Πάγωσα…”

Μια 41χρονη γυναίκα από τη Δράμα καταγγέλλει ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν πνευμονολόγο. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο γιατρός την ανάγκασε να υποβληθεί σε θεραπεία που η ίδια δεν επιθυμούσε και στη συνέχεια την παρενόχλησε μέσα στο ιατρείο του. Η γυναίκα, με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια, μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή LiveNews, αποκαλύπτοντας την ψυχολογική και συναισθηματική πίεση που υπέστη.

Όπως ανέφερε, ο γιατρός χρησιμοποίησε τη θέση του και την εμπιστοσύνη που του είχε η γυναίκα για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πράξει το οποίο είχε προμελετημένο.

«Μέχρι να δικαιωθώ θα με σοκάρει και δεν θα μπορώ να ηρεμήσω. Τον γιατρό τον είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Μου έκανε μια ένεση κορτιζόνης και μου είπε ότι πρέπει να σου κάνω μαλάξεις για να απλωθεί η κορτιζόνη.

Ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Όταν βιώνεις κάτι τέτοιο παγώνεις. Δεν είμαι εξοργισμένη, είμαι συγκινημένη. Ο γιατρός εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του. Όταν πας στον γιατρό για κάτι απλό και αναγκάζεσαι να βιώσεις κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο», είπε η καταγγέλλουσα.

Σχετικά Άρθρα