Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με αποτέλεσμα μία νεκρή (vid)

 Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με αποτέλεσμα μία νεκρή (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος των Μαλίων. Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα -ένα ενοικιαζόμενο με Ουκρανές τουρίστριες και ένα αγροτικό- τα οποία φέρεται να συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγροτικό κινούνταν με κατεύθυνση από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο και διερευνάται το πώς «έφυγε» και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας πάνω στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα οχήματα διαλύθηκαν ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων σε αυτά.

Δύναμη της Υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό δυο επιβατών από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Από το όχημα απεγκλωβίστηκαν δυο αλλοδαπές, με την μια εκ των δύο να απομακρύνεται από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, δυο από την Χερσόνησο και ένα ΕΜΑΚ, με συνολικά 10 υπαλλήλους.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις γυναίκες, η μια διασωληνωμένη ενώ άλλες δύο γυναίκες -με καταγωγή από την Ουκρανία- φέρουν ελαφρά τραύματα.

Να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο μεταφέρθηκε και η σορός της άτυχης γυναίκας.

Σχετικά Άρθρα