ΗΠΑ: Πατέρας παρασύρεται από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 9χρονος γιος του (vid)

 ΗΠΑ: Πατέρας παρασύρεται από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 9χρονος γιος του (vid)

Ένα εννιάχρονο αγόρι από το Οχάιο των ΗΠΑ παρέσυρε κατά λάθος τον πατέρα του με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του μαθήματος οδήγησης. Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές, ο 36χρονος Clejuan Williams από το Τολέδο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς προσπαθούσε να διδάξει στον γιο του πώς να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο, την περασμένη Κυριακή.

Το παιδί μπήκε στη θέση του οδηγού και ο πατέρας του φέρεται να του είπε να πατήσει ένα από τα πεντάλ…

Βίντεο που μεταδόθηκε από το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο WTVG έδειξε το αυτοκίνητο να κάνει γρήγορα όπισθεν, ενώ ο Williams στεκόταν δίπλα στην ανοιχτή πόρτα του. Καθώς το όχημα πήγαινε προς τα πίσω, ο πατέρας έπεσε και σύρθηκε κάτω από το αυτοκίνητο, προτού αυτό σταματήσει, όταν προσέκρουσε σε έναν στύλο στο δρόμο.

Στη συνέχεια, τα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Τολέδο μετέφεραν τον άνδρα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι άγνωστη.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο, ο Williams φέρεται να ήταν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη ανάθεση μηχανοκίνητου οχήματος σε ανήλικο, καθώς και για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο.

Σχετικά Άρθρα