ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εξέλιξη στην συνάντηση των υποψηφίων αρχηγών- “Θα γίνει κανονικά, στις 12:30” λέει ο Πολάκης- Παρών ο Κασσελάκης

 ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εξέλιξη στην συνάντηση των υποψηφίων αρχηγών- “Θα γίνει κανονικά, στις 12:30” λέει ο Πολάκης- Παρών ο Κασσελάκης

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανατροπή στην ανατροπή με την συνάντηση των πέντε υποψήφιων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ νωρίς το απόγευμα πηγές διέρρεαν πως η συνάντηση ναυάγησε, τελικά, με ανάρτηση σου, ο Παύλος Πολάκης δηλώνει πως η συνάντηση θα γίνει κανονικά με την παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου, του Νίκου Φαραντούρη, της Ράνιας Σβίγκου και του Νίκου Παππά, ενώ δεν αναφέρει στην ανάρτηση σου εάν θα συμμετέχουν και οι Φάμμελος-Κασσελάκης.

Βέβαια, ο Στέφανος Κασσελάκης διαμήνυσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα πως θα δώσει το παρών στην συνάντηση επειδή “τηρούσα και τηρώ την ομαλότητα”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Με βαση τη συννενοηση που εχει γίνει, αυριο στις 12.30 μμ θα γινει η συναντηση στα γραφεια της Κουμουνδουρου των υποψηφιων προεδρων στις εκλογες του Συριζα.

Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM το οποιο θα ειναι διαθεσιμο αυριο απο τις 12.00,λογω του ο,τι ο ενας ειναι Γαλλια και ο άλλος στην Κυπρο.

Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππάς ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!

Εκει είναι προφανες πως θα τεθουν ΟΛΑ τα ζητηματα που εχουν ανακύψει προκειμενου μεσα απο συζητηση ,αντιπαράθεση και συνθεση να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.

Μια πορεία που θα ανακοψει την εικονα ρευστοποιησης που δημιουργουν τοσο τα απαραδεκτα εξωδικα ,οσο και οι απειλές για διαγραφες ή αποκλεισμους υποψηφιοτητας!!

ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

Οποιος υπονομευσει με την απουσια του αυτη τη συναντηση ,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο που θα ασχολειται με τα δικαιωματα και μόνο,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ παλι μικρο που θα ψαχνεται να κολλησει σε καποιο «κεντροαριστερο» σεναριο !

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!

Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματικη αντιπολίτευση και κυβερνωσα δυναμη!

Υγ .Τα γραφω αυτα γιατι παρα τη συμφωνια που εγινε ,συνεχιζουν υπουλα καποιοι να προσπαθουν να ακυρωσουν την αυριανη συναντηση για να υπηρετησουν ιδιοτελη σχεδια!!

ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

Παύλος Πολάκης

βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων,υποψηφιος προεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κασσελάκης: Τηρούσα και τηρώ την ομαλότητα – Θα είμαι παρών στην συνάντηση

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παραστεί στην αυριανή συνάντηση που κάλεσε ο Παύλος Πολάκης, των 5 υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση ναυάγησε -τύποις λόγω αδυναμίας εξεύρεσης κοινού χρόνου (ο Παύλος Πολάκης που είχε την πρωτοβουλία πρότεινε να διεξαχθεί αύριο στις 13:00).

Ο Στέφανος Κασσελάκης ωστόσο, στην ανάρτησή του δήλωσε ότι θα παραστεί στη συνάντηση.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο.

Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου.

Δεν ανέβαλα το συνέδριο.

Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ.

Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή.

Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση.

Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Οι προϋποθέσεις που θέτει ο Σωκράτης Φάμελλος

Την ίδια ώρα, τρεις προϋποθέσεις θέτει, κατά πληροφορίες, η πλευρά του Σωκράτη Φάμελλου αναφορικά με την συμμετοχή του σε κάθε ανάλογη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, για τον κ. Φάμελλο η συνάντηση μπορεί να είναι εφικτή μόνο τη συνεννόηση των κομματικών οργάνων, υπενθυμίζοντας με νόημα πως το εξώδικο είναι αδιανόητη και απαράδεκτη ενέργεια.

Παράλληλα, τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ φέρεται να καλύπτει η χθεσινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία επέστρεψε ως απαράδεκτο το εξώδικο στην πλευρά Κασσελάκη.

Σχετικά Άρθρα