Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία για τα Τέμπη: Προτείνει να μεταδοθεί δωρεάν live streaming σε όλη την Ελλάδα

 Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία για τα Τέμπη: Προτείνει να μεταδοθεί δωρεάν live streaming σε όλη την Ελλάδα

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου αλλά και όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία – παρέμβαση για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/10) έκανε μια σημαντική πρόταση προκειμένου όλη η Ελλάδα να συνδεθεί με το Καλλιμάρμαρο. Όπως αναφέρει ο τραγουδοποιός σε ανάρτησή του η πρόταση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από όλες τις πλευρές για «γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων» και προκειμένου όπως αναφέρει «να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου – και όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία για τα Τέμπη δηλαδή Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς, Τάνια Τσανακλίδου και Κοινοί Θνητοί – προτείνει «την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της-με τη διαδικασία του live streaming- έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

Οι καλλιτέχνες προτείνουν στους δήμους της χώρας να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές της συναυλίας για τα Τέμπη σε πλατείες.

«Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που “ξέρει” καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επισημαίνει ότι σήμερα Τετάρτη (9/10) οι καλλιτέχνες θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να δρομολογηθεί η διαδικασία για τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα