Τάσος Κωστής εναντίον Γιώργου Καραμίχου – “Ποιος είναι αυτός που βρίζει το κοινό;”

 Τάσος Κωστής εναντίον Γιώργου Καραμίχου – “Ποιος είναι αυτός που βρίζει το κοινό;”

Όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Καραμίχος, σχετικά με το κοινό που παρακολουθεί συγκεκριμένες παραστάσεις, σχολίασε ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει σε θέατρο δικό του μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει!

Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που πηγαίνει και τον βλέπει. Μόνος του! Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να γίνεις χρήσιμος!».

Ακόμα, ο ηθοποιός είπε ότι: «”Κουλτούρα να φύγουμε”, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μην λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Ξαφνικά όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι! Τις κορυφές πολεμάνε.

Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και χιλιάδες κόσμου πάει και τον βλέπει. Λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ; Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει!».

Σχετικά Άρθρα