Μαρινάκης για ΠΑΣΟΚ: Οι πολίτες περιμένουν μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση

 Μαρινάκης για ΠΑΣΟΚ: Οι πολίτες περιμένουν μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση

Παρά την πάγια τακτική του «δεν σχολιάζουμε τις διαδικασίες άλλου κόμματος», ο Παύλος Μαρινάκης, φάνηκε να έχει διάθεση να μιλήσει για τον χθεσινό πρώτο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ για νέο πρόεδρο. Κατά τη διάρκεια του briefing, o κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «καταρχάς κάθε εσωκομματική διαδικασία, κάθε ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, είναι μια πολύ καλή είδηση, μια πολύ καλή εξέλιξη για το πολιτικό μας σύστημα, για την δημοκρατία μας. Άρα, χαιρετίζουμε και, μάλιστα, με οποιαδήποτε συμμετοχή, ακόμη και αν, από ό,τι φαίνεται, η συμμετοχή δεν δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους και δεν εκπλήρωσε πλήρως τις προσδοκίες. Αλλά επαναλαμβάνω: αναγνωρίζουμε ότι πέραν από την Ν.Δ. υπάρχουν, πλέον, πολλά ακόμη κόμματα – το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, και αυτό πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί τις ανοιχτές διαδικασίες- που δίνουν τον λόγο στα μέλη τους και τα μέλη τους αποφασίζουν».

Από εκεί και πέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αυτό το οποίο περιμένουμε όλοι, η κυβέρνηση, οι πολίτες, συνολικά, οι πάντες, είναι να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση, κοστολογημένη, για να μπορούν να γίνονται και συγκρίσεις»,προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «την ίδια, ακριβώς, απάντηση είχα δώσει μετά από την ανοιχτή διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπληρώθηκαν, τελικά, οι προσδοκίες, ούτε -τέλος πάντων- ικανοποιήθηκαν αυτοί οι οποίοι περίμεναν, δικαίως περίμεναν, μια εναλλακτική πρόταση».

Επιστρέφοντας στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «μένει να δούμε από την επόμενη Δευτέρα, όπου ξεκινάει ένας νέος κύκλος είτε για τον εν ενεργεία Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είτε για τον κ. Δούκα, αναλόγως τι θα αποφασίσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, αν το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει μια συγκεκριμένη πρόταση, κοστολογημένη, αποφεύγοντας την λογική του “Όχι σε όλα”. Μέχρι τότε, ο λόγος είναι στα μέλη του. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφασή τους».

Σχετικά Άρθρα