Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον 14χρονο που έπεσε από πολυκατοικία

 Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον 14χρονο που έπεσε από πολυκατοικία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ανήλικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο 14χρονος μαζί με περίπου δέκα φίλους του ανέβηκαν σε μια οικοδομή που βρίσκεται υπό κατασκευή εδώ και 15-20 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, προσπάθησε να πηδήξει σε μια γειτονική ταράτσα, αλλά προσγειώθηκε σε ένα τζάμι που έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό του φωταγωγού.

Αυτή τη στιγμή, ο 14χρονος νοσηλεύεται χωρίς να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω καταγμάτων που υπέστη στα άκρα.

Κάτοικος της περιοχής και ειδικότερα ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας μίλησε στην κάμερα του MEGA όπου ανέφερε πως: «το παιδί ανέβηκε στη διπλανή οικοδομή. Συνηθίζουν να ανεβαίνουν τα παιδιά από δίπλα, επειδή είναι γιαπί. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στη δική μας».

«Σε ένα σημείο η ταράτσα η δίκη μας έχει γυαλί, φωταγωγό και έτσι όπως πήδηξε με φόρα από τη διπλανή ταράτσα στη δική μας, έσπασε το τζάμι και έπεσε κάτω στο φωταγωγό, στο ισόγειο», πρόσθεσε η γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα