Τέμπη: Συγκλονιστικές εικόνες από προσωπικά αντικείμενα που πετάχτηκαν σε οικόπεδο- Βιολογικό υλικό φαγώθηκε από ζώα (vid)

 Τέμπη: Συγκλονιστικές εικόνες από προσωπικά αντικείμενα που πετάχτηκαν σε οικόπεδο- Βιολογικό υλικό φαγώθηκε από ζώα (vid)

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έφερε στο φως συγκλονιστικές φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν ότι βιολογικό υλικό, προσωπικά αντικείμενα επιβαινόντων και συντρίμμια από τα δύο τρένα που συγκρούστηκαν στα Τέμπη βρέθηκαν πεταμένα σε οικόπεδο. Η ομάδα Anubis, που είχε χρησιμοποιήσει εκπαιδευμένους σκύλους για τον εντοπισμό βιολογικού και γενετικού υλικού στην περιοχή του Κουλουρίου, όπου βρίσκονται τα βαγόνια των δύο τρένων, κλήθηκε ξανά να συμμετάσχει στις έρευνες.

Αυτή τη φορά, η έρευνα επικεντρώθηκε στην περιοχή Πηγάδια, όπου σε ιδιωτικό οικόπεδο μεταφέρθηκαν παρανόμως 43 φορτηγά με χώμα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τος πληροφορίες, ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κατέθεσε ότι του είπαν να πετάξει το χώμα. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να μεταφέρει στο δικό του οικόπεδο το χώμα για να κάνει εργασίες.

Στα όσα εντοπίστηκαν περιλαμβάνεται εύρημα, το οποίο ζητήθηκε να ελεγχθεί από μεταλλειολόγο.

Βρέθηκαν ακόμα και ανθρώπινα οστά και βιολογικό υλικό που είχε φαγωθεί από ζώα

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχεία, είναι ότι βρέθηκαν οστά, προσωπικά αντικείμενα, καμένες μπλούζες, καμένα παπούτσια, καμένες ζώνες ακόμα και μία κάρτα SIM.

Τέλος, εντοπίστηκε βιολογικό υλικό το οποίο, σύμφωνα με το πόρισμα έχει φαγωθεί από ζώα.

Σχετικά Άρθρα