Κάμαλα Χάρις: Επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε την άμυνα του Ισραήλ

 Κάμαλα Χάρις: Επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε την άμυνα του Ισραήλ

Vice President Kamala Harris speaks from the South Lawn of the White House in Washington, Monday, July 22, 2024, during an event with NCAA college athletes. This is her first public appearance since President Joe Biden endorsed her to be the next presidential nominee of the Democratic Party. (AP Photo/Susan Walsh)

«Είναι επιτακτική ανάγκη για τις ΗΠΑ να στηρίξουν το Ισραήλ στην άμυνά του», φέρεται να δήλωσε η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και υποψήφια με τους Δημοκρατικούς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή 60 Minutes, η οποία πρόκειται να προβληθεί μαγνητοσκοπημένη αύριο Δευτέρα. Την εν λόγω δήλωση της Κάμαλα Χάρις μετέδωσε ο ισραηλινός ιστότοπος Harretz, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από το ίδιο το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Για δεκαετίες, η εκπομπή 60 Minutes παρουσίαζε υποψήφιους τόσο από το Ρεπουμπλικανικό όσο και από το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά φέτος, ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε, παρότι αρχικά είχε δηλώσει ότι θα συμμετείχε στην εκπομπή που είναι αφιερωμένη στις εκλογές τις 5ης Νοεμβρίου.

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή -όπως ήταν αναμενόμενο- αποτέλεσε ένα από τα θέματα που έθεσε ο δημοσιογράφος Μπιλ Γουίτακερ στην Χάρις.

Όπως αναφέρει στον ιστότοπό του το αμερικανικό κανάλι, η Χάρις θα μιλήσει για την οικονομία, τη μετανάστευση, το έργο της ως αντιπρόεδρος, καθώς και για τις διαφορές της με τον Τραμπ. Ο υποψήφιος Αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, κυβερνήτης Τιμ Γουόλτς, θα εμφανιστεί επίσης στην εκπομπή που αναμένεται να έχει μεγάλη τηλεθέαση.

Σχετικά Άρθρα