Γλαβίνας: Μήνυμα της κοινωνίας οι 300.000 ψήφοι- Μπήκαν οι βάσεις για να συνεχίσουμε με ενότητα

 Γλαβίνας: Μήνυμα της κοινωνίας οι 300.000 ψήφοι- Μπήκαν οι βάσεις για να συνεχίσουμε με ενότητα

Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αύξηση της συμμετοχής του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές ανέφερε απόψε εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας μιλώντας στην ΕΡΤ. «Σπάσαμε το φράγμα των 300.000. Είναι ένα μήνυμα της κοινωνίας. Μια πράσινη κάρτα και μια ώθηση της κοινωνίας να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ με περισσότερο ζήλο και υπομονή», ανέφερε ο κ. Γλαβίνας, ο οποίος επανέλαβε την ικανοποίησή του για την υποδειγματική διαδικασία.

«Δημιουργήθηκαν οι βάσεις για να υπάρχει ενότητα την επόμενη ημέρα» σημείωσε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας προσθέτοντας: «Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη μέρα».

«Υπήρχε όλη η καλή διάθεση από την αρχή, γιατί ο στόχος ήταν ένας Να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ, να μεγαλώσει η παράταξη, να πετύχει μια υποδειγματική διαδικασία, βαθιά πολιτική. Συζητήθηκαν πράγματα, ακούστηκαν ιδέες στο δημόσιο διάλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε δε ότι «όλη αυτή η διαδικασία δεν θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα».

Σχετικά Άρθρα