ΣΥΡΙΖΑ: Μετατίθεται το Συνέδριο – Θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου- Αντιδράσεις από υποστηρικτές Κασσελάκη

 ΣΥΡΙΖΑ: Μετατίθεται το Συνέδριο – Θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου- Αντιδράσεις από υποστηρικτές Κασσελάκη

Άλλαξε τελικά η ημερομηνία του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 1η με 3 Νοεμβρίου. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετατίθεται για λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 με 11 Νοεμβρίου. Η απόφαση ελήφθη κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος σήμερα, Σάββατο (05.10.24) το πρωί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Θεοδώρα Τζάκρη διαφώνησε με την μετάθεση της ημερομηνίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη αίθουσα, η οποία θα χωρέσει όλους τους συνέδρους, γι΄ αυτό και άλλαξε το πλάνο της διεξαγωγής του.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση προς την ΚΕ είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11). Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι στις 25/10 και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.

Η απόφαση προκαλεί αντιδράσεις στην πλευρά Κασσελάκη με επιχείρημα ότι στις 10 Νοεμβρίου διεξάγεται ο Μαραθώνιος της Αθήνας και θα υπάρχει δυσκολία στις μετακινήσεις στο ευρύτερο κέντρο της πόλης. Σχετικές αναρτήσεις έγιναν στα social media.

Σχετικά Άρθρα