Πολάκης: Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής Κασσελάκη- Ελάτε να μετρηθούμε με προγράμματα και οράματα

 Πολάκης: Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής Κασσελάκη- Ελάτε να μετρηθούμε με προγράμματα και οράματα

Ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε έντονα στις φωνές που ζητούσαν τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, καλώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρωθούν στην ουσία και να ασχοληθούν με τα πραγματικά ζητήματα. Τόνισε την ανάγκη να παρουσιάσουν δημόσια το πρόγραμμά τους, τις προτάσεις και τις ιδέες τους, ώστε το κόμμα να βρει ξανά την πορεία του.

Επιπλέον, ο Πολάκης στράφηκε κατά του τέως προέδρου του κόμματος, προτρέποντάς τον να σταματήσει τη «γκρίνια», κάνοντας αναφορά στον ηθοποιό Βασίλη Καΐλα, γνωστό για τον ρόλο του σε δραματικές ταινίες. Με χαρακτηριστικό τρόπο, δήλωσε: «Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής! Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια, με ιδέες, προτάσεις, προγράμματα και οράματα!», προβάλλοντας την ανάγκη για εσωκομματικό διάλογο και αντιπαράθεση πάνω σε ουσιαστικά ζητήματα.

«Δεν γουστάρω ούτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ούτε το έργο «ελεήστε το Βασιλάκη Καϊλα» που προσπαθεί να παίξει ο πρώην γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο!! Μπορεί ο Κασσελάκης και οι υπόλοιποι να αντιπαρατεθούμε σε αντίστοιχα με αυτά που λέω στο βίντεο;; Μπορείτε να συμβάλλετε σε λαϊκή έμπνευση που θα οδηγήσει σε αριστερή δημοκρατική διέξοδο μετά την πτώση του Μητσοτάκη;;;; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!»

Σχετικά Άρθρα