Κακοκαιρία Cassandra: Πατέρας ενός παιδιού ο 52χρονος νεκρός- Η στιγμή εντοπισμού του (vid)

 Κακοκαιρία Cassandra: Πατέρας ενός παιδιού ο 52χρονος νεκρός- Η στιγμή εντοπισμού του (vid)

Ο αγνοούμενος λόγω της κακοκαιρίας Cassandra στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε έναν κορμό δέντρου. Από τις ενδείξεις φαίνεται ότι προσπάθησε να πιαστεί από αυτόν τον κορμό προκειμένου να σωθεί από τη δύναμη του χειμάρρου.

Ο 52χρονος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκε από τον χείμαρρο που δημιουργήθηκε όταν ένα τοπικό ρέμα υπερφούσκωσε, προκαλώντας σοβαρές συνθήκες στην περιοχή.

Κατά τις πληροφορίες του tempo24, το πτώμα του βρέθηκε 100 μέτρα από την κοίτη του χειμάρρου.

Η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί μετά την παράσυρση από τον χείμαρρο, με διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ να τον αναζητούν και να τον εντοπίζουν κοντά στο χωριό Στράτος. Στην επιχείρηση συμμετείχε και η αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

«Ο άνθρωπος ήταν νυχτοφύλακας σε μια επιχείρηση πάνω στο βουνό μέσα στο δάσος. Όλη η ζημιά εκεί έγινε, κατέβηκε πάρα πολύ νερό, τόσο νερό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, κατέβαινε χείμαρρος από ψηλά και έκανε θόρυβο, φανταστείτε ότι με ξύπνησε αυτός ο θόρυβος», δήλωσε στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής, όπου έγινε η τραγωδία.

«Κοιμόταν σε ένα κοντέινερ και το ρέμα αυτό που δημιουργήθηκε παρέσυρε αυτό το κοντέινερ», είπε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα