ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

 ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Η κρίσιμη μέρα του ΠΑΣΟΚ πλησιάζει καθώς την Κυριακή (06/10) οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος θα σπεύσουν να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος. Πέρα από τις δημοσκοπήσεις, τα βλέμματα πέφτουν και στις στοιχηματικές αποδόσεις καθώς, κατά πολλούς, δεν πέφτουν ποτέ έξω. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τόσο η Stoiximan όσο η Novibet, δεν ξεχωρίζουν κανέναν για την πρώτη θέση, βγάζοντας… ισοπαλία τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον Χάρη Δούκα, με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο να ακολουθούν.

Στη Novibet ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται ισόπαλος με τον Χάρη Δούκα με απόδοση 2.00. Ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 7.50, ο Παύλος Γερουλάνος με 8.5, ο Μιχάλης Κατρίνης με 51 και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 71.

Στα ζευγάρια του β’ γύρου, το πιο πιθανό είναι Ανδρουλάκης – Δούκας με απόδοση 1.30, ακολουθεί το ζευγάρι Ανδρουλάκης – Διαμαντοπούλου με 4.50, Ανδρουλάκης- με 5.00 και Δούκας – Διαμαντοπούλου με 8.50.

Στη Stoiximan οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας είναι επίσης στην απόλυτη ισοπαλία με αποδόσεις 1.90. Στο 7.50 η Άννα Διαμαντοπούλου, στο 8.50 ο Παύλος Γερουλάνος, στο 75.00 ο Μιχάλης Κατρίνης και απόδοση 100 δίνει η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Σχετικά Άρθρα