ΗΠΑ: Συνελήφθη TikToker με εκατομμύρια ακόλουθους για την δολοφονία ψυχολόγου

 ΗΠΑ: Συνελήφθη TikToker με εκατομμύρια ακόλουθους για την δολοφονία ψυχολόγου

Ο Terryon Thomas, γνωστός ως “Mr Prada” στο TikTok με 4,3 εκατομμύρια ακολούθους, συνελήφθη στο Ντάλας του Τέξας, καθώς είναι ύποπτος για τη δολοφονία του 69χρονου ψυχολόγου William Abraham στη Λουιζιάνα. Η αστυνομία εντόπισε τον Thomas όταν φέρεται να οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον Abraham. Το σώμα του ψυχολόγου βρέθηκε τυλιγμένο σε μουσαμά στο Μπατόν Ρουζ, και η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, με τις αρχές να περιγράφουν τον θάνατο ως «πολύ βίαιο».

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας ο Thomas, φέρεται να είναι το τελευταίο άτομο που εθεάθη να οδηγεί το όχημα του άτυχου ψυχολόγου. Πρόσθεσαν ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Thomas φέρεται να εθεάθη να σέρνει «ένα αντικείμενο τυλιγμένο σε μπλε μουσαμά» στο αυτοκίνητο του θεραπευτή μία μέρα πριν την εύρεση της σωρού του Abraham.

Η αστυνομία ανέφερε ότι βίντεο δείχνει τον Abraham να καταφθάνει νωρίτερα εκείνη την ημέρα στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διέμενε ο Thomas, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρέθηκε η σωρός του.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε πώς ο Thomas και ο Abraham γνώριζαν ο ένας τον άλλον ή εάν ο Thomas ήταν πελάτης του θύματος.

Σχετικά Άρθρα