Πυροβολισμοί με τραυματίες στη Συγγρού- Πώς έγινε η συμπλοκή

 Πυροβολισμοί με τραυματίες στη Συγγρού- Πώς έγινε η συμπλοκή

Το περιστατικό σημειώθηκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης, λίγα λεπτά πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10). Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης που επέβαινε σε όχημα τύπου SUV άνοιξε πυρ κατά μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινων δύο άνθρωποι και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας 27 και 22 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι τέσσερις άνδρες αρχικά, για άγνωστο λόγο, πιάστηκαν στα χέρια στον παράδρομο της Συγγρού με την Αμφιθέας. Στη διάρκεια του διαπληκτισμού ένας από τους επιβαίνοντες του αυτοκίνητου έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε προς τους δυο νεαρούς.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο ένας από αυτούς ελαφρα στο χέρι. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι δυο νεαροί πήγαν μόνοι τους στο Ασκληπιείο της Βούλας αλλά επειδή δεν εφημέρευε διακομίστηκαν με ασθενοφόρο το Γενικό Κρατικό της Αθήνας.

Ο ένας ήταν ελαφρά τραυματίας από σφαίρα στο χέρι και ο άλλος έφερε χτυπήματα πιθανότατα από μπουνιές.

Στη λεωφόρου Συγγρού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τη διενέργεια της έρευνας εντόπισαν φυσίγγια και κάλυκες, ενώ πλέον εξετάζουν και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στο σημείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, αναφέρουν πως δε φαίνεται οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό να είχαν προηγούμενα ή να είχαν κανονίσει τη συγκεκριμένη συνάντηση που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό.

Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα