Πέρι: Ο γιατρός Τσάβες αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών-Ομολόγησε επίσημα την ενοχή του

 Πέρι: Ο γιατρός Τσάβες αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών-Ομολόγησε επίσημα την ενοχή του

Ο Μάρκ Τσάβες ομολόγησε επίσημα την ενοχή του για τις κατηγορίες που αφορούσαν την προμήθεια κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 λόγω «οξέων επιπτώσεων» του φαρμάκου, που οδήγησαν σε πνιγμό, όπως αναφέρει η έκθεση της αυτοψίας από τον Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Η συμφωνία του Τσάβες με τους εισαγγελείς επιβεβαιώθηκε κατά την ακρόαση της Τετάρτης, ενώ η ποινή του πρόκειται να ανακοινωθεί στις 2 Απριλίου 2025.

Ο Τσάβες ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών, που είναι η ανώτατη ποινή για αυτή την κατηγορία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε τον Αύγουστο, ο Τσάβες ήταν ένα από τα πέντε άτομα που κατηγορούνταν για την υπερβολική δόση κεταμίνης του Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο Τσάβες, ο οποίος λειτουργούσε κλινική κεταμίνης, είχε πουλήσει παστίλιες κεταμίνης στον Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένσια, ο οποίος με τη σειρά του τις προμήθευσε στον Πέρι. Ο Πλασένσια, γιατρός με έδρα τη Σάντα Μόνικα και γνωστός ως «Dr. P», έχει δηλώσει αθώος.

Σχετικά Άρθρα