Μαρινέλλα:Χαμόγελα αισιοδοξίας- Απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα

 Μαρινέλλα:Χαμόγελα αισιοδοξίας- Απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα

Οι ημέρες, οι ώρες, τα λεπτά περνούν βασανιστικά από το βράδυ της Τετάρτης 25ης Σεπτεμβρίου, οπότε η μεγαλειώδης Μαρινέλλα κατέρρευσε ενώ ερμήνευε ένα από τα αξέχαστα τραγούδια της, στη σκηνή του Ηρωδείου. Έχουν περάσει τα κρίσιμα πρώτα 24ωρα χωρίς επιδείνωση και αυτό κάνει τους θεράποντες γιατρούς της να αισιοδοξούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα κάτι που σημαίνει ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

Η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό και εκτεταμένο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και παραμένει από τότε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Η κατάστασή της, παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή είναι πάρα πολύ σημαντικό για την άρρωστη και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν, οι θεράποντες, πότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να κάνει τα απαραίτητα», είπε μιλώντας σήμερα (03.10.2024) στο Live News, ο Γεώργιος Ορφανίδης, διευθυντής Νευροχειρουργικής Ιατρικού Αθηνών.

Έχουν περάσει τα κρίσιμα πρώτα 24ωρα χωρίς επιδείνωση και αυτό κάνει τους θεράποντες γιατρούς της να αισιοδοξούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα κάτι που σημαίνει ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, έχει μεγάλη αισιοδοξία και εφόσον σταθεροποιηθεί πλήρως ιατρικά από την ομάδα που την παρακολουθεί. Η επόμενη φάση θα είναι η αποκατάσταση, αν εξελιχθούν ομαλά όπως αναφέρονται», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα