Χαλάνδρι: Επεισοδιακή καταδίωξη έπειτα από κλοπή ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ

 Χαλάνδρι: Επεισοδιακή καταδίωξη έπειτα από κλοπή ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ

Στις 3:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν ΑΤΜ από την πρόσοψη ενός σουπερμάρκετ στην οδό Ηρακλείτου, στο Χαλάνδρι.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο φορτηγάκι για να μεταφέρουν το ΑΤΜ, ωστόσο, η απόπειρά τους να διαφύγουν δεν ολοκληρώθηκε τόσο εύκολα.

Αστυνομικός της Ασφάλειας, που βρισκόταν κοντά στο σημείο, αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της περιοχής.

Καταδίωξη και ατύχημα στα σύνορα Χαλανδρίου – Γέρακα

Η καταδίωξη κορυφώθηκε όταν το κλεμμένο φορτηγάκι βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο και σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Άνθεμης, στα όρια Χαλανδρίου και Γέρακα. Οι δράστες, προτού συλληφθούν, κατάφεραν να διαφύγουν με άλλο όχημα, το οποίο είχαν προετοιμάσει για τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και πραγματοποιούν έρευνες για τη συλλογή στοιχείων που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους έχει διακοπεί προσωρινά.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα