Θανατηφόρο χτύπημα του Ισραήλ και στη Δαμασκό- “Μπορούμε να χτυπήσουμε παντού” (vid)

 Θανατηφόρο χτύπημα του Ισραήλ και στη Δαμασκό- “Μπορούμε να χτυπήσουμε παντού” (vid)

Σύμφωνα με τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον τρεις άμαχοι έχασαν τη ζωή τους και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης στην πρωτεύουσα Δαμασκό. Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό ραδιόφωνο Sham FM, η επίθεση στόχευσε ένα διαμέρισμα σε τριώροφο κτίριο στην περιοχή Mezzeh της Δαμασκού, προκαλώντας απώλειες και ζημιές στην περιοχή.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισραηλινή επίθεση στη συνοικία αυτή, σε ισάριθμες ημέρες.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι στόχος ήταν μια πολυκατοικία όπου διαμένουν ηγετικά στελέχη της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

«Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν – Μπορούμε να χτυπήσουμε οπουδήποτε στη Μέση Ανατολή»

O ισραηλινός στρατός θα απαντήσει στην ιρανική πυραυλική επίθεση, επανέλαβε ο αρχηγός του επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού Αντιστράτηγος Χέρτσι Χαλέβι, υπογραμμίζοντας ότι ο στρατός έχει την ικανότητα «να φτάσει και να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο στη Μέση Ανατολή».

«Και όσοι από τους εχθρούς μας δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα, θα το καταλάβουν σύντομα», τόνισε σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην αεροπορική βάση Tel Nof.

«Το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 πυραύλους χθες στο κράτος του Ισραήλ. Το Ιράν επιτέθηκε σε περιοχές αμάχων και έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές πολλών. Χάρη στη σωστή συμπεριφορά των πολιτών και την υψηλής ποιότητας άμυνα, η ζημιά είναι σχετικά μικρή», είπε ο Χαλέβι.Play Video

«Θα απαντήσουμε, ξέρουμε πώς να εντοπίσουμε σημαντικούς στόχους, ξέρουμε πώς να χτυπήσουμε με ακρίβεια και δυναμικά», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα