Η αγκαλιά της Κέιτ Μίντλετον σε 16χρονη με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου (εικόνες)

 Η αγκαλιά της Κέιτ Μίντλετον σε 16χρονη με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου (εικόνες)

Ένα εξαιρετικά συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Κέιτ Μίντλετον με το κοινό της στο Instagram, όπου ποζάρει αγκαλιά με την 16χρονη Λιζ Χάττον, η οποία πάσχει από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Όπως ανέφεραν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκαν με την έφηβη φωτογράφο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Τη Λιζ Χάττον προσκάλεσαν για να συνομιλήσουν και να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Η φωτογραφία της 16χρονης Λιζ Χάττον αγκαλιά με την Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και εκατοντάδες θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Στη λεζάντα, οι πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνάντηση με τη Λιζ.

«Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. «Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε βίντεο της.

Τσολάκη σε Κωνσταντάρα:”Μη με ειρωνεύεσαι”

Σχετικά Άρθρα