Ξυλόκαστρο: “Δεν υπήρχε καμία οργάνωση” λέει η αδελφή του νεκρού εθελοντή

  Ξυλόκαστρο: “Δεν υπήρχε καμία οργάνωση” λέει η αδελφή του νεκρού εθελοντή

Δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη φωτιά, που έκαιγε τα πάντα στο διάβα της, κοντά στο χωριό Ελληνικό στο Ξυλόκαστρο.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της Κυριακής, προσπάθησαν να φτάσουν στο μαντρί ενός φίλου τους και για να τον βοηθήσουν να σώσει την περιουσία του.

Η αδελφή ενός εκ των δύο θυμάτων μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν από τις 9 το βράδυ, όταν οι δύο άντρες, 35 και 40 ετών ήταν αγνοούμενοι.

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση και κανείς δεν τους έψαχνε», είπε και πρόσθεσε ότι ο αδελφός της άφησε πίσω του τρία παιδιά. Μάλιστα, τόνισε ότι ο άλλος άνδρας θα αποκτούσε το τρίτο του παιδί σε 20 ημέρες.

«Δεν υπάρχει υποδομή στη χώρα για να κάνεις αυτό που έκανε ο αδελφός μου», συμπλήρωσε. «Τους περικύκλωσε η φωτιά. Το πυροσβεστικό έφυγε και τους είπαν να απομακρυνθούν αλλά αποφάσισαν να μείνουν», σημείωσε.

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να πλησιάσουν με τα μηχανάκια τους από το χωριό Ελληνικό, την περιοχή όπου ήταν το μαντρί του φίλου τους.

Εκεί, φαίνεται ότι τους κύκλωσε η φωτιά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, καθώς οι σοροί τους εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Σχετικά Άρθρα