Λιάγκας για Σεφερλή: “Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα” (vid)

 Λιάγκας για Σεφερλή: “Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα” (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στον Μάρκο Σεφερλή. O παρουσιαστής ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» πως ο ίδιος ήταν ο μόνος που στήριξε τον κωμικό μετά τις «επιθέσεις» που δέχτηκε από τις τηλεοπτικές εκπομπές για το νούμερό του που προσέβαλε όσους εργάζονται στην πρωινή ζώνη.

Το παράπονό του μάλιστα, ήταν πως ο Μάρκος Σεφερλής τα «έβαλε» μόνο μαζί του, παρά τη στήριξη που του έδειξε και όχι με άλλους παρουσιαστές, που πιθανότατα μίλησαν πιο σκληρά για εκείνον.

«Ήμουν ο μόνος που τον στήριξα και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι “κακώς έκανε και έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο”. Και με τον μόνο που τα έχει βάλει ο Μάρκος είναι με εμένα. Αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.
Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Διότι όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι είσαι σπουδαίος, τα καλύτερα για σένα… Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν το έκρινα. Και το μόνο που είπα είναι ότι είναι λάθος του να βγαίνει και να απαντάει σε άλλους και όχι σε εμένα. Λάθος του, γιατί απαντάει με την επιτυχία του, που κόβει εισιτήρια. Εγώ αν είχα πρόβλημα, δεν θα έπαιζα το Ηρώδειο, όπου τον αποθέωσαν».

Τέλος, σχολίασε το βίντεο, με το οποίο του απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram. «Και βγήκε και απάντησε για το κακοφωτισμένο πλάνο σε εμένα, πάλι. Δηλαδή αυτό δείτε το. Έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, που πρέπει να το διαχειριστείτε. Μάρκο μου, διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό να βγαίνεις να τα βάζεις με έναν άνθρωπο που σε στηρίζει και λέει για το ταλέντο σου και ότι γεμίζεις θέατρα», είπε κλείνοντας.

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έδειχνε τον κόσμο που περίμενε έξω από το θέατρό του. Στη λεζάντα έγραψε: «Ένα κακοφωτισμένο πλάνο, όμως τόσο φωτεινό! Γιατί για μια ακόμα φορά λάμπει η αλήθεια».

Σχετικά Άρθρα