Μαρινέλλα: Κρίσιμο το 24ωρο που διανύουμε-Παγώνη: Όσο η κατάσταση είναι σταθερή, δεν υπάρχει επιπλοκή

 Μαρινέλλα: Κρίσιμο το 24ωρο που διανύουμε-Παγώνη: Όσο η κατάσταση είναι σταθερή, δεν υπάρχει επιπλοκή

Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες για τη Μαρινέλλα με τους γιατρούς να διατηρούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η 86χρονη ερμηνεύτρια διατηρεί κάποια επαφή με το περιβάλλον, παρά το εγκεφαλικό, και ανταποκρίνεται στη βαριά φαρμακευτική αγωγή. Το ορόσημο είναι το βράδυ του Σαββάτου (28.9.2024) όπου συμπληρώνονται και επίσημα τα 3 πρώτα 24ωρα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο της Μαρινέλλας.

«Εκεί θα φανεί ότι εχει πέτυχει μία σημαντική νίκη για τη ζωή της. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο τότε τα πράγματα πιθανότατα να εξελιχθούν θετικά για την μεγάλη ερμηνεύτρια» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News και της Γιάννας Σουλάκη.

«Σταθερή και κρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας της και η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega: «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται».

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» συνέχισε.

Τόνισε πως η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Σχετικά Άρθρα