Σοκ με τη Ναόμι Κάμπελ: Ξόδευε τις δωρεές στην ανθρωπιστική οργάνωση “Fashion Relief” για πολυτελή ζωή

 Σοκ με τη Ναόμι Κάμπελ: Ξόδευε τις δωρεές στην ανθρωπιστική οργάνωση “Fashion Relief” για πολυτελή ζωή

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, διαπιστώθηκε ότι μόλις ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων που λάμβανε το ίδρυμα Fashion Relief πήγαινε για καλό σκοπό. Το πόρισμα της έρευνας αναφέρει ότι το ίδρυμα που διαχειριζόταν το 54χρονο σούπερ μόντελ, μαστιζόταν από κακοδιαχείριση.

Μάλιστα, έχει πλέον απαγορευτεί στη Ναόμι Κάμπελ και σε άλλα τρία πρόσωπα να είναι διαχειριστές της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το Page Six διαπιστώθηκε ότι μεταξύ 2016 και 2022 μόλις το 8,5% των δαπανών της φιλανθρωπικής οργάνωσης αφορούσε τη διενέργεια φιλανθρωπικών δράσεων.

  • Μάλιστα, η έρευνα σημειώνει ότι η Ναόμι Κάμπελ φέρεται ξόδευε τα χρήματα για τη διαμονή της σε πολυτελή ξενοδοχεία στις Κάννες, την επίσκεψη σε σπα, την πληρωμή προσωπικής ασφάλειας, ακόμη και για την αγορά τσιγάρων.

«Δεν είχα τον έλεγχο της οργάνωσης. Την εμπιστεύτηκα σε έναν δικηγόρο. Αναζητούμε να δούμε τι έγινε. Ό,τι κάνω και όσα χρήματα βγάζω πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες», ανέφερε η Ναόμι Κάμπελ από το Παρίσι, δηλώνοντας άγνοια για τα όσα εντόπισε η έρευνα της Επιτροπής Φιλανθρωπιών, λίγο πριν την απονομή του βραβείου της από το Τάγμα Τεχνών και Γραμμάτων.

Μάλιστα, η 54χρονη ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απονομής…

Σύμφωνα με την Washington Post, η φιλανθρωπική οργάνωση Fashion Relief ιδρύθηκε το 2005 στον απόηχο του καταστροφικού τυφώνα «Κατρίνα». Το 2024 διαλύθηκε και διεγράφη από το σχετικό μητρώο οργανώσεων.

Στην ιστοσελίδα της, η οποία εξακολουθεί να είναι ενεργή, η φιλανθρωπική οργάνωση ανέφερε ότι παρουσίασε «πρωτοβουλίες και έργα μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, τις Κάννες, τη Μόσχα, τη Βομβάη και το Νταρ Ες Σαλάμ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό».

Σχετικά Άρθρα