Μαρινέλλα: Διασώστρια περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την λιποθυμία

 Μαρινέλλα: Διασώστρια περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την λιποθυμία

Η ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο προκάλεσε αναστάτωση τόσο στο κοινό όσο και στους συνεργάτες της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια ένιωσε αδιαθεσία επί σκηνής, γεγονός που οδήγησε σε διακοπή της συναυλίας και την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών.

Μια διασώστρια του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή κοντά, περιέγραψε την ακαριαία αντίδραση της ομάδας της. Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο του Ηρώδειου, το οποίο, όπως αναφέρθηκε, είναι πλήρως εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Παρείχαν στη διάσημη ερμηνεύτρια τη βασική υποστήριξη μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, που την μετέφερε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία»​

«Την μεταφέραμε με ασφαλή τρόπο στο ιατρείο του Ηρώδειου, που είναι άρτια εξοπλισμένο, βοηθήσαμε τον γιατρό, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε αρχικά η διασώστρια.

«Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο, για να μπορεί να διαχειριστεί επείγοντα περιστατικά και να συμβάλουν στο διασωστικό έργο, ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες.», ανέφερε η διασώστρια για το ιατρείο του θεάτρου.

Σχετικά Άρθρα