Η Μαρινέλλα ανταποκρίθηκε στην φαρμακευτική αγωγή- Κρίσιμα και τα επόμενα δύο 24ωρα

 Η Μαρινέλλα ανταποκρίθηκε στην φαρμακευτική αγωγή- Κρίσιμα και τα επόμενα δύο 24ωρα

Οι δικοί της άνθρωποι, η κόρη της, η εγγονή της και στενοί της φίλοι και συνεργάτες που βρίσκονται από το πρώτο λεπτό στο «Υγεία» έλαβαν τα πρώτα αισιόδοξα νέα από τους γιατρούς για τη Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται με εγκεφαλικό. Ο οργανισμός της τραγουδίστριας, σύμφωνα με το Mega, ανταποκρίθηκε στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε, ενώ φέρεται να έχει και μία στοιχειώδη επικοινωνία με το περιβάλλον.

Οι γιατροί πλέον περιμένουν να περάσουν άλλα δύο 24ωρα, ώστε να διαπιστώσουν το επίπεδο συνείδησης που έχει η Μαρινέλλα. Προς το παρόν, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, έχει ανοίξει τα μάτια της.

Η ηλικία της, όμως, κρατά σε επιφυλακή τους γιατρούς, καθώς είναι αρνητικός παράγοντας.

Το σίγουρο είναι πως η Μαρινέλλα κέρδισε την πρώτη μάχη για τη ζωή, όμως, ο δρόμος που έχει διασχίσει είναι μεγάλος, μιας και η αποκατάσταση μετά από ένα εγκεφαλικό είναι δύσκολη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως εκδόθηκε από το νοσοκομείο δεύτερο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο έκανε λόγο για κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης
Ηλίας Ανδριανάκης
Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρινέλλα έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς.

Όπως είναι φυσικό, οι θεατές σοκαρίστηκαν ενώ οι συνεργάτες της Μαρινέλλας έτρεξαν στη σκηνή να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα, στη συνέχεια, αποχώρησε από τη σκηνή υποβασταζόμενη και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία.

Σχετικά Άρθρα