Επίθεση Σπίρτζη σε Κασσελάκη: Φαιδρότητα η καμπάνια “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”– Φασίζουσες πρακτικές και τραμπισμός

 Επίθεση Σπίρτζη σε Κασσελάκη: Φαιδρότητα η καμπάνια “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”– Φασίζουσες πρακτικές και τραμπισμός

Ο Χρήστος Σπίρτζης επανήλθε με νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Στην κριτική του, αναφέρεται στη «φαιδρότητα της καμπάνιας “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”», υπογραμμίζοντας τη χρήση σύνθεσης με τεχνητή νοημοσύνη, αναφερόμενος στο γνωστό σύνθημα του πρώην προέδρου του κόμματος.

Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (27/09), ο Χρήστος Σπίρτζης συνέχισε την κριτική του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «όσοι επισημάναμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και την τάση του τραμπισμού, σήμερα δικαιωνόμαστε».

Αναλυτικά η ανάρτηση Σπίρτζη:

Δεν θα σχολιάσω την αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» ακόμη και με AI συνθέσεις. Ούτε τα πιστόλια δημοσιογραφικά και διαδικτυακά , πληρωμένα ή εθελοντικά , επώνυμα ή ανώνυμα.

Είναι όμως προφανές ότι όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται , σήμερα επιβεβαιωθήκαμε.

ΥΓ1: όσο και αν συνεχίζετε την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο κι αν βάζετε να μας βρίζουν και να μας στοχοποιούν δεν θα σταματήσουμε να λέμε τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας και την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

ΥΓ2 : θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί.

Σχετικά Άρθρα