Αλ Φαγέντ:Αγγίζουν τις 200 οι καταγγελίες εναντίον του- Κακοποιούσε γυναίκες ακόμα και στην Φούλαμ

 Αλ Φαγέντ:Αγγίζουν τις 200 οι καταγγελίες εναντίον του- Κακοποιούσε γυναίκες ακόμα και στην Φούλαμ

Πάνω από 60 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για κακοποιητική συμπεριφορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δράση του δεν περιοριζόταν στα πολυκαταστήματα Harrods, αλλά επεκτεινόταν και σε άλλες επιχειρήσεις του, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα Φούλαμ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του SkyNews, ο αριθμός των καταγγελιών ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 200, με γυναίκες από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν προβεί σε καταθέσεις. Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τις καταγγέλλουσες ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ότι «η ανταπόκριση είναι τεράστια», προσθέτοντας πως έχουν προκύψει αξιόπιστα στοιχεία για τις κακοποιητικές πράξεις του Αλ Φαγέντ.

«Δυστυχώς, αυτό αποδείχθηκε αληθινό. Έχουμε τώρα στην κατοχή μας αξιόπιστα στοιχεία για κακοποίηση σε άλλες ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις του Αλ Φαγέντ, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φούλαμ», πρόσθεσαν στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά το ντοκιμαντέρ του BBC, στο οποίο πέντε γυναίκες ανέφεραν πως είχαν κακοποιηθεί από τον δισεκατομμυριούχο. Στο ντοκιμαντέρ «Al-Fayed: Predator at Harrods» συγκεντρώθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του Aλ Φαγιέντ, το Harrods ως επιχείρηση όχι μόνο απέτυχε να παρέμβει για τις καταγγελίες, αλλά συνέβαλε και στη συγκάλυψη των υποθέσεων.

«Έκανα προφανές ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Δεν έδωσα συγκατάθεση. Ήθελα απλώς να τελειώσει», λέει μια από τις γυναίκες, η οποία λέει ότι ο Αλ Φαγιέντ τη βίασε στο διαμέρισμά του στο Park Lane.

Μια άλλη γυναίκα λέει ότι όταν ήταν έφηβη, βιάστηκε στη διεύθυνση Mayfair.

«Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ήταν ένα τέρας, ένα σεξουαλικό αρπακτικό χωρίς καμία απολύτως ηθική πυξίδα», λέει, προσθέτοντας ότι όλο το προσωπικό των Harrods ήταν τα «παιχνίδια» του.

«Ήμασταν όλοι τόσο φοβισμένοι. Καλλιεργούσε τον φόβο. Αν έλεγε «πήδα», οι υπάλληλοι θα ρωτούσαν «πόσο ψηλά;».

Σχετικά Άρθρα