Ποιοι υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Πολάκη

 Ποιοι υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων, άνοιξε σήμερα επίσημα τον αγώνα για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διατηρώντας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, προβάδισμα στον οργανωτικό τομέα. Ο κ. Πολάκης υπέβαλε την υποψηφιότητά του στο κόμμα, συνοδευόμενη από τη δήλωση Πόθεν Έσχες, καθώς και από 32 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως ορίζει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 32 υπογραφές οι 31 προέρχονται από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και η μια επιπλέον είναι του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά. Επίσης, υπέρ του Κρητικού πολιτικού τάχθηκαν με τις υπογραφές τους και πρώην στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, όπως: ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, και ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Παράλληλα, υπέρ του κ. Πολάκη έχουν υπογράψει ο δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Μάρκος Χατζησάββας, ο οποίος ήταν για πολλούς μήνες ο πιο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον Μανώλη Καπνισάκη. Ήταν δε αυτός που φέρεται να είχε φέρει κοντά τον Παύλο Πολάκη με τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος.

Κοντά του, παράλληλα βρίσκονται και αλλά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής με επιτελική δράση, όπως ο Βασίλης Σμπώκος, όπως και τοπικά στελέχη της Κρήτης, όπου ο κ. Πολάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή την πρώτη του εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα