Οικονόμου: Ρεαλιστική η επίτευξη στόχου αυτοδυναμίας της ΝΔ -Νέος ΚΟΚ:1380 κάμερες σε φανάρια, λεωφόρους και σημεία καρμανιόλες

 Οικονόμου: Ρεαλιστική η επίτευξη στόχου αυτοδυναμίας της ΝΔ -Νέος ΚΟΚ:1380 κάμερες σε φανάρια, λεωφόρους και σημεία καρμανιόλες

Αποστάσεις σχετικά με την πρόταση περί αλλαγής του εκλογικού νόμου, που έθεσε αιφνιδίως ο Άδωνις Γεωργιάδης, κράτησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου. Μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, χαρακτήρισε αρκετά ρεαλιστική την επίτευξη του στόχου αυτοδυναμίας της ΝΔ.

«Η ΝΔ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ανακάμπτει. Έχουμε τρία χρόνια γεμάτα με δράσεις. Το 36 με 37% που είναι το όριο της αυτοδυναμίας μπορεί με αρκετό ρεαλισμό να το πετύχει η ΝΔ. Είμαι υπέρ, λοιπόν, αυτού που έχει πει κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για σταθερές κυβερνήσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι στο οπτικό μας πεδίο οι συνεργασίες».

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

«Αυστηροποιούμε τις ποινές στους υπότροπους, στις αντικοινωνικές συμπεριφορές και στις έξι μεγάλες παραβιάσεις που είναι υπεύθυνες για δυστυχήματα και σοβαρούς τραυματισμούς. (Αλκοόλ, ταχύτητα, stop, κράνος, ζώνη, κινητό).

‘Έλεγχοι: Θα βάλει η περιφέρεια 380 κάμερες στα φανάρια και άλλες 1.000 θα βάλουν τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στις λεωφορειολωρίδες και σε σημεία καρμανιόλες».

Σχετικά Άρθρα