Οι τρεις αναρτήσεις συνεργατών του Ανδρουλάκη που προκάλεσαν την οργή του Δούκα

 Οι τρεις αναρτήσεις συνεργατών του Ανδρουλάκη που προκάλεσαν την οργή του Δούκα

Στελέχη (τρία στον αριθμό) τα οποία θεωρούνται στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και μέλη του κομματικού του μηχανισμού, προκάλεσαν την οργή της πλευράς του Χάρη Δούκα. Η ομάδα του Δούκα κατηγόρησε τα στελέχη αυτά για συντονισμένη προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» σε βάρος του υποψηφίου δημάρχου Αθηνών.

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές, Ανδρέας Παπαδόπουλος, που ανήκει στον στενό κύκλο των υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη, προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε ένα σκίτσο του σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη, στο οποίο ο Χάρης Δούκας εμφανίζεται ως νεκρός. Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε το σκίτσο αποκαλώντας το «επικό» και σημείωσε ότι «είχε καιρό να γελάσει τόσο πολύ», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Δούκα.

Η πλευρά Δούκα δεν χρεώνει μόνο στον κ. Ανδρουλάκη τον κ. Παπαδόπουλο, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι στοχοποιεί τον δήμαρχο Αθήνας, επειδή έχει παραδοσιακά φιλικές σχέσεις με την πλευρά Μπακογιάννη – παραπέμπουν έτσι εμμέσως στην έκβαση της περσινής αναμέτρησης στον δήμο της Αθήνας.

Η δεύτερη περίπτωση που αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Δούκα, είναι η υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας Στέλλα Βαρτελάτου, η οποία θεωρείται ο οργανωτικός βραχίονας του κ. Ανδρουλάκη στην περιοχή και γενικά πολύ κοντά στη σημερινή ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Η κυρία Βαρτελάτου έγραψε για τον κ. Δούκα ότι «η περίπτωσή του ερμηνεύεται με όρους ψυχιατρικής»! Λέει μάλιστα και κάτι ακατάληπτα για το γάμο του δημάρχου Αθήνας. Ο Σωτήρης Ζώτος, μέλος της κεντρικής επιτροπής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε ήδη τη διαγραφή της από το Κίνημα

Και η τρίτη περίπτωση αφορά στον Τάσο Ηλία, μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ, που ανήκει στον στενό οργανωτικό πυρήνα του κ. Ανδρουλάκη.

Ο κ. Ηλίας έγραψε στο facebook για «περουκίνι», που βρέθηκε υποτίθεται στην περί της ΕΡΤ, «έπειτα από απανωτές φάπες».

Σχετικά Άρθρα