Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της-Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επί σκηνής-Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

 Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της-Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επί σκηνής-Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα καθώς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Ξημερώματα Πέμπτης, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, το ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία εξέδωσε ένα λιτό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη», αναφέρει το ανακοινωθέν το οποίο υπογράφει ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης.

η συναυλία της 86χρονης Μαρινέλλας στο Ηρώδειο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συναυλίας – αφιέρωμα στην ίδια, διακόπηκε μετά τη λιποθυμία της ερμηνεύτριας, όπως ενημέρωσε σχετικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής, με σχετικό βίντεο να καταγράφει τη στιγμή της αδιαθεσίας της.

H Μαρινέλλα τραγουδούσε «τα λόγια είναι περιττά», μόλις το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής, ενώπιον των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της 86χρονης ερμηνεύτριας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κατέρρευσε στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. 

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Μαρινέλλας, με ανακοίνωση στα social media και στο κοινό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Ηρώδειο, ανέφερε πως αναβάλλεται λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

«Ματαίωση συναυλίας. Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ» τονίζεται.

Σχετικά Άρθρα