ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος υποψήφιος πρόεδρος: “Πάμε όλοι μαζί… “-Υποψηφιότητα κατέθεσε και ο Παύλος Πολάκης

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος υποψήφιος πρόεδρος: “Πάμε όλοι μαζί… “-Υποψηφιότητα κατέθεσε και ο Παύλος Πολάκης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση – βίντεο που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα και ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του και έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά όπως τη δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκέντρωσε συνολικά 32 υπογραφές (31 από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μία του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά).

«Θέλω να καλέσω τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλει ένα εφαρμόσιμο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης», τόνισε σε δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης.

Σχετικά Άρθρα