Γλυφάδα/Ξυλοδαρμός 14χρονης: 25χρονος παρακινούσε τους νεαρούς- Έρχεται άρση απορρήτου

 Γλυφάδα/Ξυλοδαρμός 14χρονης: 25χρονος παρακινούσε τους νεαρούς- Έρχεται άρση απορρήτου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) για την ταυτοποίηση των ατόμων που παρακολούθησαν, χωρίς να επέμβουν, τον βίαιο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης κοπέλας στη Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο (21/9). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, φαίνεται ότι ανάμεσα στους νεαρούς μαθητές που βρίσκονταν παρόντες στη σκηνή, ενδέχεται να υπάρχει ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος φάνηκε να κάθεται και, πιθανόν, να παρακινούσε τους νεαρούς να επιτεθούν στην ανήλικη.

Αυτή η πληροφορία προσθέτει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, εντείνοντας τις έρευνες για την πλήρη αποκάλυψη των συνθηκών που περιβάλλουν το περιστατικό.

Με βάση αυτήν την εξέλιξη για την υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα, οι Αρχές αναμένεται να κάνουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στους μαθητές που ήταν «παρόντες», καθώς εξετάζεται το σενάριο οι ανήλικοι να παρακινούνται από ενήλικες στα social media.

«Δεν ήταν χτυπήματα 14χρονου παιδιού, αλλά παλαιστή» είπε στον Alpha ο δημοτικός αστυνομικός, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρισκόταν κοντά στο σημείο του ξυλοδαρμού της 14χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο δημοτικός αστυνομικός ήταν αυτός που σταμάτησε το άγριο επεισόδιο με θύμα τη 14χρονη, κάνοντας λόγο πως βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά του όταν είδε ότι τα υπόλοιπα παιδιά είχαν σχηματίσει κύκλο γύρω από την ανήλικη.

Για την κατάσταση της 14χρονης κόρης του, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων στη Γλυφάδα, μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας πως η κατάσταση υγείας της ανήλικης είναι βεβαρημένη μετά το συμβάν.

«Η υγεία της είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένη από τη μέρα του συμβάντος μέχρι και σήμερα, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες, γιατί τα περισσότερα χτυπήματα και τα σημαντικά τα δέχτηκε στο κεφάλι» είπε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού στη Γλυφάδα.

«Όχι τόσο τα λόγια, κυρίως ήταν τα μάτια της. Ήταν όλη αυτή η λύπη και όλο αυτό το συναίσθημα που δεν υπάρχουν λόγια να σας το περιγράψω» πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας, η οποία ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα.

«Τα παιδιά, παρόλο που συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους πήγαν στην αστυνομία, πήγαν στον εισαγγελέα» συνέχισε ο πατέρας της ανήλικης.

«Την επόμενη ακριβώς κιόλας ημέρα, επέστρεψαν στο σχολείο και με ψυχολογία νικητή το μόνο που τους ενδιέφερε ήτα να επιδεικνύουν στους συμμαθητές τους το βίντεο του ξυλοδαρμού μέσα σε μεγάλη χαρά και μάλιστα, όταν συμμαθητές τούς είπαν “καρά βρε, τι κάνατε σε αυτήν τη μαθήτρια που είναι και καλό παιδί”, και τέτοια, η απάντηση ήταν “σταμάτα ρε, τι είναι αυτά που λες; θες να πάθεις τα ίδια;» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα