Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί

 Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, στο δρόμο προς τις κάλπες, θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί και θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες, διότι το πολιτικό κόστος της αδιαφάνειας είναι μεγάλο», εκτίμησε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης.

«Ακόμη και σήμερα αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την περιγραφή της περιουσιακής του κατάστασης όπως την κατέθεσε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η διαχείριση στα οικονομικά του έχουν κάνει μεγάλο κακό και στον ίδιο αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει και θέλουμε να γίνει η δημοσιοποίηση ώστε να καταγραφεί στη ελληνική κοινωνία ότι εμείς παλεύουμε για τη διαφάνεια».

Ο Στ Κασσελάκης δεν θα καταφέρει να επανεκλεγεί – Σε περίπτωση επανεκλογής  ωστόσο παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ 

«Τη σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν την περνάω μέσα από το φίλτρο του τι θα κάνει ο κ. Κασελάκης. Eξελέγη χωρίς τη δική μου ψήφο, οπότε δεν θα αλλάξει κάτι για μένα εάν επανεκλεγεί πρόεδρος, εκτιμώ ωστόσο ότι δεν θα καταφέρει να εκλεγεί αυτή τη φορά».

Θετικό βήμα αν αφαίρεσε συνειδητά ο Στ. Κασσελάκης, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τίτλο “πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

«Ο κ. Κασσελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα θετικό βήμα… όταν κάνει την περιγραφή του εαυτού του έχει αφαιρέσει το “πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”.  Αν όντως συνειδητά αφαίρεσε αυτόν τον τίτλο, μπορεί να πει κανείς ότι έγινε επιτέλους ένα βήμα προόδου προς τη σωστή κατεύθυνση σεβασμού της δημοκρατίας απέναντι στο κόμμα από τον κ. Κασσελάκη».

Περί κουκουλοφόρων
«Δεν έχω την τάση να εξοργιστώ με όλα αυτά, τα θεωρώ γελοία, αστειότητες και χαμηλού επιπέδου να σου κάνουν μομφή, και εσύ να μιλάς για κουκουλοφόρους, είναι αστείο. Είτε είναι αστειότητα ή μια απαράδεκτη τοποθέτηση, πρέπει σαφώς να ανακληθεί».

Σχετικά Άρθρα