Η απάντηση Μάστορα μετά την “αποπομπή” από την συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

 Η απάντηση Μάστορα μετά την “αποπομπή” από την συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε τη δική του απάντηση μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο. Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στη συναυλία μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, απομακρύνθηκε από το πρόγραμμα. Το πρωί της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα αποφάσισε να τον αποκλείσει, καθώς ο 37χρονος frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, που είχε προγραμματιστεί την προηγούμενη ημέρα.

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με την είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: 

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Ανακοίνωσαν ηχηρή “μεταγραφή” Mega και Βήμα

Σχετικά Άρθρα