Κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση και αιχμηρή παρέμβαση για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν- Επιθετική απάντηση Μαρινάκη

 Κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση και αιχμηρή παρέμβαση για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν- Επιθετική απάντηση Μαρινάκη

Παρέμβαση για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προσερχόμενος στην εκδήλωση απονομής του βραβείου Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» στην Τεχνόπολη δήλωσε:

«Με λύπη μου άκουσα ερχόμενος εδώ, ότι λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε μια πρόκληση ζητώντας από τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει ψευδοκράτος στην Κύπρο».

«Η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι λαοί, είναι ένα «όχι» σε αυτή την εκδοχή και η απάντηση πρέπει να είναι η αναμενόμενη και από τον Έλληνα πρωθυπουργό», τόνισε.

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι “βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική”.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

“Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση.

Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει τη γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε”.

Σχετικά Άρθρα