Βελόπουλος και Λατινοπούλου στήριξαν με δημόσιες δηλώσεις τον Μάριο Σαλμά

 Βελόπουλος και Λατινοπούλου στήριξαν με δημόσιες δηλώσεις τον Μάριο Σαλμά

Ο Μάριος Σαλμάς, μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του και θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στο Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος βουλευτής. Παράλληλα, η αποπομπή του φαίνεται να πυροδοτεί ενδιαφέρον από κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ. Ήδη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, από το κόμμα Φωνή Λογικής, και ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έσπευσαν να σχολιάσουν δημόσια, επιτιθέμενοι στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την απόφαση διαγραφής του Σαλμά, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δηλώσεις αυτές ενισχύουν τις φήμες ότι ο Σαλμάς ενδέχεται να κινηθεί προς κάποιο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, με πιθανότερο σενάριο την ένταξη του στην Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, λειτουργώντας, με αυτόν τον τρόπο, ως εκπρόσωπος του κόμματος στην ελληνική Βουλή.

Μετά την ανακοίνωση από τη ΝΔ για τη διαγραφή Σαλμά, ο Κυριάκος Βελόπουλος με δήλωσή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας «διώχνεις βουλευτή που σου υπενθυμίζει, έστω και αργά, τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα».

Αναλυτικά, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε: «Όταν διώχνεις τον κόσμο με την αντιλαϊκή σου πολιτική και ταυτόχρονα διώχνεις βουλευτή που σου υπενθυμίζει, έστω και αργά, τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, τότε είναι βέβαιο ότι το ηχηρό μήνυμα των ευρωεκλογών δεν το άκουσε ο, κουφός στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων, πρωθυπουργός. Διότι πολύ απλά προηγούνται τα… αιτήματα των ολιγαρχών και καπιταλιστών φίλων του πρωθυπουργού».

Αλλά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρώτη έσπευσε να στηρίξει τον κ. Σαλμά με ανάρτησή της στα social media.

«Τελικά στη ΝΔ του Μητσοτάκη διαγράφεσαι μόνο αν λες αλήθειες. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί στα κυλικεία νοσοκομείων & οι αυξήσεις σε 800 φάρμακα ανέβασαν τον πληθωρισμό; Αντί να διαγράφουν για να εκφοβίσουν βουλευτές, καλύτερα να δώσουν απαντήσεις», αναφέρει σε ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σχετικά Άρθρα