Πυροβολισμοί Ομόνοια: Καταδικασμένος για φόνο ο στόχος του χτυπήματος (εικόνες)

 Πυροβολισμοί Ομόνοια: Καταδικασμένος για φόνο ο στόχος του χτυπήματος (εικόνες)

Πυροβολισμοί στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου. Από τη συμπλοκή υπάρχει ένας τραυματίας από την Αλβανία που νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία είναι ο άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστους το απόγευμα στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο άνδρας καθόταν σε καφετέρια, όταν οι δράστες πλησίασαν και πυροβόλησαν εναντίον του τουλάχιστον επτά φορές, με την αστυνομία να εντοπίζει επτά κάλυκες στο σημείο. Τα πυρά σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε καταδικαστεί για φόνο το 2000. Το 2018 είχε αποφυλακιστεί με όρους, ενώ το 2020 είχε συλληφθεί εκ νέου για παράνομα παίγνια.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, έχουν εντοπίσει επτά κάλυκες. Πλέον αναζητούνται οι δράστες και κυρίως τα κίνητρα που τους οδήγησαν να πυροβολήσουν τον άνδρα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

pirovolismoi-omonoia__2_
pirovolismoi-omonoia__3_
pirovolismoi-omonoia__4_
pirovolismoi-omonoia__5_
pirovolismoi-omonoia__6_
pirovolismoi-omonoia__1_

Σχετικά Άρθρα