Μαρινάκης για διαγραφή Σαλμά: ” Αυτονόητη απόφαση, αποπειράθηκε να κάνει τον ήρωα των κόκκινων δανείων”

 Μαρινάκης για διαγραφή Σαλμά: ” Αυτονόητη απόφαση, αποπειράθηκε να κάνει τον ήρωα των κόκκινων δανείων”

«Η απόφαση ήταν ομόφωνη και αυτονόητη από την Επιτροπή Δεοντολογίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη σημερινή (23/09) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Τις είδα τις δηλώσεις του κυρίου Σαλμά. Νομίζω ότι κάνει μία προσπάθεια να καταστήσει εαυτόν ως θύμα ή ήρωα των “κόκκινων” δανείων ή άλλων νομοσχεδίων.

Η πραγματικότητα διαψεύδει τις αιτιάσεις του. Υπήρχαν κι άλλοι βουλευτές που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και είναι μέλη της κυβέρνησης, δεν επεβλήθη κομματική πειθαρχία.

Ο κ. Σαλμάς διέγραφη γιατί –σε αντίθεση με όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και με ό,τι προβλέπει η λειτουργία– συνέχιζε να αναπαράγει συκοφαντικές διατυπώσεις, ενώ, είχε λάβει απάντηση από την αρμόδια Υπουργό. Του επιδόθηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα και έχει κινηθεί ο νόμος.

Ανήκουμε σε μία παράταξη που σέβεται τους θεσμούς και έχουμε μάθει ότι αν υπάρχει κάτι με ποινική διάσταση, να πηγαίνουμε στη Δικαιοσύνη, όχι να “παίρνουμε σβάρνα” τα κανάλια. Η στάση Σιαλμά γεννά εύλογα ερωτήματα. Η απόφαση διαγραφής ήταν αυτονόητη και ομόφωνη, είναι άδικο να συνδέουμε μία διαγραφή με ένα νομοσχέδιο και μία ψήφο», υπογράμμισε για τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Σχετικά Άρθρα