Ο Κασσελάκης προανήγγειλε υποψηφιότητα: “Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ-Είμαι εδώ” 

 Ο Κασσελάκης προανήγγειλε υποψηφιότητα: “Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ-Είμαι εδώ” 

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετείται έως το τέλος της εβδομάδας ενώ με αναρτήσειςτου εξακολουθεί να συντηρεί το κλίμα προσμονής στους υποστηρικτές του.

Μάλιστα με μία νέα ανάρτησή του στα social media προανήγγειλε ουσιαστικά την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο έκπτωτος πρόεδρος ανέβασε μία φωτογραφία του, με το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» και το hashtag #Είμαι εδώ.

Την ίδια ώρα, ανοίγει ο δρόμος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου, η οποία φιλοδοξεί να εκφράσει όλη την πλευρά των «87». Αυτό για την ώρα ωστόσο, δεν είναι δεδομένο καθ΄ότι ο κ. Φάμελλος δεν προέρχεται από την τάση των «­87», της λεγόμενης «φρουράς Τσίπρα». Υπάρχει ένα κομμάτι αυτών που θα ήθελε άλλη υποψηφιότητα και τις επόμενες ημέρες το βάρος θα πέσει στον κ. Φάμελλο, καθώς η Όλγα Γεροβασίλη ήδη ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετέχει στην εσωκομματική διαδικασία.

Όσον αφορά τον Νίκο Παππά, κόβει κάθε συζήτηση περί υποψηφιότητας.

Σημειώνεται πως οι υποψηφιότητες πρέπει να ανακοινωθούν έως τις 24 Οκτωβρίου

Στις 5 Οκτωβρίου συνεδριάζει ξανά η Κεντρική Επιτροπή και εκεί αναμένονται νέες εντάσεις, καθώς θα τεθεί πιθανότητα εκ νέου και το θέμα της ερμηνείας του πόθεν έσχες αλλά και το ποια θα είναι η θητεία της παρούσας Κεντρικής Επιτροπής ή αν θα εκλεγεί ταυτόχρονα -όπως υπερψηφίστηκε- μαζί με την εκλογή προέδρου.

Όλα, πάντως, δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διάσπασης, με δεδομένη την ένταση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Σχετικά Άρθρα