Απάντηση Πολάκη στο “είμαι εδώ” του Κασσελάκη- “Και εγώ εδώ είμαι αλλά καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;”

 Απάντηση Πολάκη στο “είμαι εδώ” του Κασσελάκη- “Και εγώ εδώ είμαι αλλά καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;”

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος με την ανάρτησή του «είμαι εδώ» ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Με ειρωνικό τόνο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εσωκομματικές εκλογές, δημοσίευσε μια αντίστοιχη φωτογραφία με εκείνη του Κασσελάκη, δηλώνοντας: «Κι εγώ εδώ είμαι – έχω βάλει υποψηφιότητα. Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;».

Η ανάρτηση του Πολάκη φαίνεται να αποτελεί μια αιχμή προς τον Κασσελάκη, ενισχύοντας τη συζήτηση για την ηγεσία του κόμματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

Παρακατω….

1) Εγω εχω βαλει υποψηφιοτητα.

Αλλος;;

2)Καμια σοβαρη κουβεντα θα πουμε;;

-Θα εγγυηθουμε την ενωτικη πορεία σταματωντας τις διχαστικες τοποθετησεις ενθεν κακειθεν;

-Θα συζητησουμε για ξεκαθαρο προγραμματικο λογο σε συγκρουση με τη διαπλοκη,για αναδιανομη υπερ της εργασιας ,με ξεκαθαρες κοκκινες γραμμες στην εξωτερικη πολιτικη ,με δημοσιο ελεγχο σε μια τραπεζα τη ΔΕΗ και το ενα διυλιστηριο ,με προστασια δανειοληπτων και πρωτης κατοικίας, με ισχυρο κοινωνικο κρατος κρατος;

-Θα ξεκαθαρισουμε πως δεν θελουμε ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο και περιθωριακο ή χρησιμο συμπληρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λυσεις ΑΛΛΑ ενα ΣΥΡΙΖΑ κορμο της προοδευτικης παραταξης με ισχυρες κοινωνικες συμμαχιες που θα αποτελεσει την εναλλακτικη ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο συστημα Μητσοτακη που κλεινει τον κυκλο του;;;»

Σχετικά Άρθρα