Διονύσης Πρώιος: Πού θα γίνει η κηδεία του– Η παράκληση της οικογένειας

 Διονύσης Πρώιος: Πού θα γίνει η κηδεία του– Η παράκληση της οικογένειας

Ο τραγικός θάνατος του Διονύση Πρώιου, πρώην παίκτη του Masterchef 4, σκόρπισε θλίψη. Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή. Αυτό που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο τραγική είναι η ειρωνεία ότι και ο γιος του, Μιχάλης, είχε πεθάνει με παρόμοιο τρόπο, σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου γνωστοποίησε η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, μέσω ανάρτησης της στα social media. Στην ανάρτηση της έγραψε: “Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια, Διονύση, μαζί με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.”

Η αγαπημένη του φίλη, γνωστοποίησε, επίσης, ότι η κηδεία του θα τελεστεί στην Κεφαλλονιά, τον τόπο καταγωγής του Διονύση Πρώιου (χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την ημερομηνία), ενώ θα ταφεί δίπλα στον γιο του, Μιχάλη.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ”.

Διονύσης Πρώιος: Πώς έγινε το τροχαίο που του στέρησε την ζωή

Σχετικά Άρθρα