Με κοροναϊό ο Πορτοκάλογλου-Ακυρώνεται η συναυλία στον Λυκαβηττό

 Με κοροναϊό ο Πορτοκάλογλου-Ακυρώνεται η συναυλία στον Λυκαβηττό

Ακυρώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, λόγω ασθένειας του αγαπημένου τραγουδοποιού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Νίκος Πορτοκάλογλου διαγνώστηκε με κοροναϊό και “λόγω της πρόσφατης πνευμονίας που πέρασε ο θεράπων ιατρός του, του συνέστησε να απέχει για μια εβδομάδα από οποιαδήποτε δραστηριότητα”.

Στην ίδια ανακοίνωση δίνονται πληροφορίες, επίσης, για τον τρόπο με τον οποίον θα γίνουν οι επιστροφές χρημάτων σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο.

 Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας

“Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με λύπη ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας «Ταξίδι Χωρίς Σύνορα» που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ύστερα από έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό, διεγνώσθη με κορωνοϊό. Λόγω της πρόσφατης πνευμονίας που πέρασε ο θεράπων ιατρός του, του συνέστησε να απέχει για μια εβδομάδα από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω με τους ακόλουθους τρόπους:

Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήριά τους μέσω more.com με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ηλεκτρονικά ή σε κάποιο φυσικό σημείο του δικτύου more, θα δουν το αντίτιμο να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό τους μέσα στο χρονικό διάστημα που προαναφέραμε.

Όσοι αγόρασαν το εισιτήριό τους με μετρητά, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] τα εξής στοιχεία για την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων:
α) Αριθμός Παραγγελίας β) Τραπεζικό Λογαριασμό (ΙΒΑΝ), το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού και επίσης σε ποια τράπεζα ανήκει.

Σχετικά Άρθρα