Η πρώτη αντίδραση Σαλμά μετά την παραπομπή του για διαγραφή

 Η πρώτη αντίδραση Σαλμά μετά την παραπομπή του για διαγραφή

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Μάριος Σαλμάς παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής του από την «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η συνεδρίαση όπου θα επικυρώσει και τυπικά τη διαγραφή του κ. Σαλμά θα διεξαχθεί στις 12 το πρωί της Δευτέρας.

Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Σαλμάς με τον παρουσιαστή του OPEN Νίκο Στραβελάκη, ο βουλευτής ανέφερε πως δεν έχει δει το κατηγορητήριο, ώστε να απολογηθεί επ αυτού, εικάζει ότι πρόκειται για τις καταγγελίες του περί φωτογραφικών διαγωνισμών στα κυλικεία, ενώ διαμήνυσε πως είναι 25 χρόνια βουλευτής και ήταν πάντα τυπικός. Υποστήριξε πως έχει επαναλάβει τα όσα ανέφερε στην ΚΟ της ΝΔ, στον πρωθυπουργό, ενώ λέει πως έκανε ερώτηση για την οποία δεν είχε λάβει απάντηση. Ανέφερε δε πως δεν πρόκειται για καταγγελίες απλά, αλλά για τεκμηριωμένη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σαλμάς, προ μηνών είχε επεισόδιο με τον κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ. Τότε ο κ. Σαλμάς, είχε ρωτήσει: «Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια; Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

Ο πρωθυπουργός που πήρε αμέσως το λόγο απάντησε: «Δεν θα δεχτώ τέτοιου είδους υπονοούμενα ότι εξυπηρετούμε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους. Στηρίζουμε τους πολλούς».

Σχετικά Άρθρα