Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν θα βγει μπροστά

 Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν θα βγει μπροστά

Τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ  σχολίασε το στέλεχος της Νέας Αριστεράς και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.Μιλώντας στο ΟΝΕ ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «χωρίς να έχω μιλήσει πρόσφατα με τον Α. Τσίπρα, ότι έχει καταλάβει ότι έχει καεί από την πορεία της πολιτικής έκθεσης» και ότι «δεν θα βγει μπροστά» για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταλαβαίνει ότι η προσωπική του εμπλοκή θα ενίσχυε αλλά δεν θα ήταν καταλυτική για να αλλάξει τα πράγματα. Ώριμη σκέψη αυτή. Εκτιμώ ότι δεν θα κάνει κάποια κίνηση. Δεν θα βγει μπροστά, αναμένω όμως αν θα κάνει κάποια δήλωση-σχολιασμό για τα πολύ σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Γ. Σακελλαρίδης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «θεωρώ ότι ο τρόπος που έμεινε σιωπηλός αξιοποιήθηκε και εκμεταλλεύτηκε από τον κ. Κασσελάκη, ερμηνεύτηκε ως έμμεση στήριξη που κατά την άποψή μου δεν ήταν ορθό», ενώ σχετικά με τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μια προϊούσα κατάσταση που υπήρχε, η παρακμή, η στάση της εσωτερικής ζωής στο κόμμα ενώ είχαν αναδειχθεί φαινόμενα μεσσιανισμού για τον ηγέτη. Επομένως θεωρώ ότι είναι σύμπτωμα ο κ. Κασσελάκης και όχι το αίτιο μιας παρακμής».

Σχετικά Άρθρα