Πέθανε ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος

 Πέθανε ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, μόλις δύο μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου τον περασμένο Ιούλιο. Ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος συμμετείχε στο MasterChef 4, είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη τόσο των συμπαικτών του όσο και των κριτών, καθώς και των τηλεθεατών που τον παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.

Ο Διονύσης Πρώιος βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά από εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι θα έκανε χειρουργείο στο κεφάλι, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, τελικά όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο άτυχος μάγειρας «κατέληξε».

Τραγική ειρωνεία είναι πως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε «φύγει» και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε πεθάνει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και σήμερα ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, με μια ανάρτηση στο Facebook.

«Μόλις έφυγε απ’ τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!», έγραψε.

Σχετικά Άρθρα